Møre og Romsdal Kunstsenter

Hull i hjerte


Installasjon i prosjektrommet på Møre og Romsdal Kunstsenter.

Klikk for å lese min tekst om prosjektet>

 

(foto Eli Eines/Omar Sejnæs)

(videodokumentasjon: Omar Sejnæs)

Som del av installasjonen ba jeg Maja S. K. Ratkje > om å komponere et verk ut fra min fars EKG fra 1962. Verket bærer samme tittel som oppdraget: Spill for meg pappas hjerte så jeg kan høre det. Her høres et lite utdrag av verket slik det ble avspilt i installasjonen. Fiolinist på innspillingen: Ingvild Habbestad.

(Pappas EKG fra 1962 og Maja S.K. Ratkjes noter)

Til utstilling var det knyttet to samtaler om temaer i utstillingen. Bildet under er fra samtalen: Når døden skiller oss – en samtale om sorg. Jeg hadde invitert med meg psykolog og forsker Ingrid J. Hogstad og skribent og redaktør Nina M. Schjønsby. 

Klikk her for å lese mer om samtalen>

(foto: Oddrun Vegge)